Beytepe İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu
Diş Hekimliği İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu
Sosyal Tesis ve İşletmeler İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu
Eğitim Etkinlikleri

Koordinatörlüğümüz tarafından "Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" kapsamında, iş yerlerinin tehlike sınıfları ve yapılan işin niteliği temel alınarak aşağıda yer alan eğitim programı konuları 8, 12 ve 16 saatlik eğitim modülleri üzerinden verilmektedir.

Koordinatörlüğümüz çalışan ve stajyer iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerini sürdürmekte ve iş sağlığı ve güvenliği konularında farkındalığın artırılması için seri halde faaliyetlerini yürütmektedir.

3 Şubat 2022-25 Mayıs 2022 tarihleri arasında 2000'den fazla öğrencimize "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" verilmiştir.

• Hemşirelik Fakültesi
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi
  • Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi

26 Mayıs 2022'de Beytepe ve Sıhhiye Kampüsü'nde görev yapan Peyzaj Planlama Müdürlüğü çalışanlarımıza yönelik yüz-yüze "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" gerçekleştirilmiştir.

15-16 Ağustos 2022'de Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi stajyer öğrencilerine,

19-20 Eylül 2022'de SHMYO stajyer öğrencilerine Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verilmiştir.